Sprawozdanie z zagospodarowania żywności
- Prawo
środowisko
- Kategoria
sprawozdanie
- Instrukcja
Należy rozpocząć od wpisania okresu, za który sporządzane jest sprawozdanie w miejscu [OKRES]. Następnie należy wpisać adresata sprawozdania w miejscu [ADRESAT]. W sekcji dotyczącej danych organizacji należy wpisać nazwę organizacji w miejscu [NAZWA ORGANIZACJI]. Należy podać adres siedziby, numer telefonu oraz adres e-mail organizacji w miejscu [ADRES], [TELEFON], [EMAIL]. Jeżeli organizacja posiada status organizacji pożytku publicznego, należy wpisać datę jego uzyskania w miejscu [DATA]. Jeśli organizacja posiada numer REGON, należy go wpisać w miejscu [REGON]. Jeśli organizacja posiada numer KRS, należy go wpisać w miejscu [KRS]. W sekcji "Informacja o sposobie zagospodarowania otrzymanej żywności" należy szczegółowo opisać w jaki sposób została zagospodarowana otrzymana żywność w miejscu [INFORMACJA]. Należy podać masę żywności otrzymanej od sprzedawców żywności w kilogramach w miejscu [MASA]. Należy podać masę żywności przekazanej na rzecz potrzebujących w kilogramach w miejscu [MASA]. W tabeli należy wymienić sprzedawców żywności, od których otrzymano żywność. Dla każdego sprzedawcy należy podać nazwę lub imię i nazwisko w miejscu [NAZWA/IMIĘ I NAZWISKO], adres w miejscu [ADRES] oraz numer NIP, REGON lub KRS w miejscu [NIP/REGON/KRS]. W ostatniej sekcji należy podać imię i nazwisko osoby składającej informację w miejscu [IMIĘ I NAZWISKO]. Należy wpisać datę sporządzenia sprawozdania w miejscu [DATA]. Na końcu należy złożyć podpis w miejscu [PODPIS].
- Dane
adres, adresat, data, email, imię i nazwisko, informacja, krs, masa, nazwa organizacji, nazwa/imię i nazwisko, nip/regon/krs, okres, podpis, regon, telefon
Sprawozdanie z zagospodarowania otrzymanej żywności to kompleksowy dokument zawierający informacje dotyczące sposobu wykorzystania przyjętej żywności. Dowiedz się, jak organizacja rozdziela jedzenie oraz poznaj szczegółowe dane dotyczące ilości żywności przekazanej potrzebującym.
SPRAWOZDANIE O SPOSOBIE ZAGOSPODAROWANIA OTRZYMANEJ ŻYWNOŚCIZA [OKRES] ROK
I. Adresat: [ADRESAT]
II. Dane organizacji składającej sprawozdanie
1. Nazwa organizacji: [NAZWA ORGANIZACJI]
2. Adres siedziby i dane kontaktowe: [ADRES], [TELEFON], [EMAIL]
3. Data uzyskania statusu organizacji pożytku publicznego: [DATA] (Jeżeli posiada)
4. [REGON]: [REGON] (Jeżeli posiada)
5. [KRS]: [KRS] (Jeżeli posiada)
III. Informacja o sposobie zagospodarowania otrzymanej żywności: [INFORMACJA]
IV. Informacje szczegółowe dotyczące otrzymanej żywności
1. Masa żywności otrzymanej od sprzedawców żywności (kg): [MASA]
2. Masa żywności przekazanej na rzecz potrzebujących (kg): [MASA]
3. Wykaz sprzedawców żywności:
Lp. | Nazwa/Imię i Nazwisko | Adres | [NIP]/[REGON]/[KRS] ---|---|---|--- 1 | [NAZWA/IMIĘ I NAZWISKO] | [ADRES] | [NIP/REGON/KRS] 2 | [NAZWA/IMIĘ I NAZWISKO] | [ADRES] | [NIP/REGON/KRS] 3 | [NAZWA/IMIĘ I NAZWISKO] | [ADRES] | [NIP/REGON/KRS]
V. Dane osoby składającej informację:
Imię i Nazwisko: [IMIĘ I NAZWISKO]
Data: [DATA]
Podpis: [PODPIS]
Objaśnienia:
* Informacje oznaczone "(Jeżeli posiada)" należy podać tylko w przypadku ich posiadania.
Pełne podsumowanie działań związanych z zagospodarowaniem otrzymanej żywności, prezentujące także informacje o dostawcach oraz ogólną masę jedzenia przekazaną potrzebującym.