Sprawozdanie z zagospodarowania żywności

Prawo

środowisko

Kategoria

sprawozdanie

Instrukcja

Należy rozpocząć od wpisania okresu, za który sporządzane jest sprawozdanie w miejscu [OKRES]. Następnie należy wpisać adresata sprawozdania w miejscu [ADRESAT]. W sekcji dotyczącej danych organizacji należy wpisać nazwę organizacji w miejscu [NAZWA ORGANIZACJI]. Należy podać adres siedziby, numer telefonu oraz adres e-mail organizacji w miejscu [ADRES], [TELEFON], [EMAIL]. Jeżeli organizacja posiada status organizacji pożytku publicznego, należy wpisać datę jego uzyskania w miejscu [DATA]. Jeśli organizacja posiada numer REGON, należy go wpisać w miejscu [REGON]. Jeśli organizacja posiada numer KRS, należy go wpisać w miejscu [KRS]. W sekcji "Informacja o sposobie zagospodarowania otrzymanej żywności" należy szczegółowo opisać w jaki sposób została zagospodarowana otrzymana żywność w miejscu [INFORMACJA]. Należy podać masę żywności otrzymanej od sprzedawców żywności w kilogramach w miejscu [MASA]. Należy podać masę żywności przekazanej na rzecz potrzebujących w kilogramach w miejscu [MASA]. W tabeli należy wymienić sprzedawców żywności, od których otrzymano żywność. Dla każdego sprzedawcy należy podać nazwę lub imię i nazwisko w miejscu [NAZWA/IMIĘ I NAZWISKO], adres w miejscu [ADRES] oraz numer NIP, REGON lub KRS w miejscu [NIP/REGON/KRS]. W ostatniej sekcji należy podać imię i nazwisko osoby składającej informację w miejscu [IMIĘ I NAZWISKO]. Należy wpisać datę sporządzenia sprawozdania w miejscu [DATA]. Na końcu należy złożyć podpis w miejscu [PODPIS].

Dane

adres, adresat, data, email, imię i nazwisko, informacja, krs, masa, nazwa organizacji, nazwa/imię i nazwisko, nip/regon/krs, okres, podpis, regon, telefon

Sprawozdanie z zagospodarowania otrzymanej żywności to kompleksowy dokument zawierający informacje dotyczące sposobu wykorzystania przyjętej żywności. Dowiedz się, jak organizacja rozdziela jedzenie oraz poznaj szczegółowe dane dotyczące ilości żywności przekazanej potrzebującym.

SPRAWOZDANIE O SPOSOBIE ZAGOSPODAROWANIA OTRZYMANEJ ŻYWNOŚCIZA [OKRES] ROK

I. Adresat: [ADRESAT]

II. Dane organizacji składającej sprawozdanie

1. Nazwa organizacji: [NAZWA ORGANIZACJI]

2. Adres siedziby i dane kontaktowe: [ADRES], [TELEFON], [EMAIL]

3. Data uzyskania statusu organizacji pożytku publicznego: [DATA] (Jeżeli posiada)

4. [REGON]: [REGON] (Jeżeli posiada)

5. [KRS]: [KRS] (Jeżeli posiada)

III. Informacja o sposobie zagospodarowania otrzymanej żywności: [INFORMACJA]

IV. Informacje szczegółowe dotyczące otrzymanej żywności

1. Masa żywności otrzymanej od sprzedawców żywności (kg): [MASA]

2. Masa żywności przekazanej na rzecz potrzebujących (kg): [MASA]

3. Wykaz sprzedawców żywności:

Lp. | Nazwa/Imię i Nazwisko | Adres | [NIP]/[REGON]/[KRS]
---|---|---|---
1 | [NAZWA/IMIĘ I NAZWISKO] | [ADRES] | [NIP/REGON/KRS]
2 | [NAZWA/IMIĘ I NAZWISKO] | [ADRES] | [NIP/REGON/KRS]
3 | [NAZWA/IMIĘ I NAZWISKO] | [ADRES] | [NIP/REGON/KRS]

V. Dane osoby składającej informację:

Imię i Nazwisko: [IMIĘ I NAZWISKO]

Data: [DATA]

Podpis: [PODPIS]

Objaśnienia:

* Informacje oznaczone "(Jeżeli posiada)" należy podać tylko w przypadku ich posiadania.

Pełne podsumowanie działań związanych z zagospodarowaniem otrzymanej żywności, prezentujące także informacje o dostawcach oraz ogólną masę jedzenia przekazaną potrzebującym.